Pass4sure | Download PDF Questions and Answers of A2040-913 | Pass4sure - eatpierogi.com

Real Exam Questions and Answers of A2040-913

Updated A2040-913 Q&A @ Killexams

Complete examcollection is provided Here   |   View Blog Article Home

A2040-913 - Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 - Real Exam Questions

Vendor Name IBM
Exam Code A2040-913
Exam Name Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0
Questions and Answers 85 Q & A
Updated On October 18, 2017
PDF Download Mirror A2040-913 Brain Dump
Get Full Version Killexams A2040-913 Full Version

We have our experts working continuously for the collection of real exam questions of A2040-913. All the pass4sure actual questions and answers of A2040-913 collected by our team are reviewed and updated by our A2040-913 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the A2040-913 test to get their reviews about the A2040-913 test, we collect A2040-913 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real A2040-913 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our pass4sure practice test containing questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These pass4sure questions and answers are not just practice qustions, these are real exam questions and answers that are enough to pass the A2040-913 exam at first attempt.

IBM certifications are highly required across IT organizations. HR managers prefer candidates who not only have an understanding of the topic, but having completed certification exams in the subject. All the IBM certifications provided on eatpierogi.com are accepted worldwide. We are trusted A2040-913 practice test provider containing actual questions.

Are you looking for pass4sure real exams questions and answers for the IBM Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 exam practice? eatpierogi.com is here to provide you one most updated and quality sources that is Killexams.com. They have compiled a database of questions from actual exams in order to let you prepare and pass A2040-913 exam on the first attempt. All training materials on the killexams.com site are up to date and verified by industry experts.

Why Killexams.com is the Ultimate choice of A2040-913 Practice Test for certification preparation?

1. A quality product that Help You Prepare for Your Exam with actual questions :

eatpierogi.com provide access to Killexams.com which is the ultimate preparation source for passing the IBM A2040-913 exam. We have carefully complied and assembled real exam questions and answers and made A2040-913 practice test, which are updated with the same frequency as real exam is updaed, and reviewed by industry experts. Our IBM certified experts from multiple organizations are talented and qualified / certified individuals who have reviewed each question and answer and explanation section in order to help you understand the concept and pass the IBM exam. The best way to prepare A2040-913 exam is not reading a text book, but taking practice test with real questions and understanding the correct answers. Practice questions help prepare you for not only the concepts, but also the method in which questions and answer options are presented during the real exam.

2. User Friendly Mobile Device Access:

Killexams provide extremely user friendly access to Killexams.com products. The focus of the website is to provide accurate, updated, and to the point material to help you study and pass the Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 . You can quickly get the real questions and answer database. The site is mobile friendly to allow study anywhere, as long as you have internet connection. You can just load the PDF in mobile and study anywhere.

3. Access the Most Recent Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 Real Questions & Answers:

Our Exam databases are regularly updated throughout the year to include the latest real questions and answers from the IBM A2040-913 exam. Having Accurate, authentic and current real exam questions, you will pass your exam on the first try!

4. Our Pass4sure Materials Are Verified by Killexams.com Industry Experts:

We are doing struggle to providing you with accurate Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 exam questions & answers, along with explanations. We make the value of your time and money, that is why every question and answer on eatpierogi.com has been verified by IBM certified experts. They are highly qualified and certified individuals, who have many years of professional experience related to the IBM exams.

5. eatpierogi.com Provide all Killexams.com Exam Questions and Include Detailed Answers with Explanations:

Unlike many other exam prep websites, Killexams.com provides not only updated actual IBM A2040-913 exam questions, but also detailed answers, explanations and diagrams. This is important to help the candidate not only understand the correct answer, but also details about the options that were incorrect.

Benefits of Preminus Access to Exam Materials

The eatpierogi.com team has worked directly with Killexams.com experts to provide you with the actual questions and answers from the latest syllabus of the IBM A2040-913 exam. Real Questions are provided for the most effective way of preparing for certification exams. Premium access to exams offers several benefits, such as:

1. Print A2040-913 Exam Questions in High Quality

The Killexams.com team understands that many people preparing for certification are not always in front of a computer or internet. Additionally, some may prefer to prepare for their A2040-913 exam from printed notes. We provide the file that can be used on any device and instantly print a copy of the IBM A2040-913 questions and answers. Simply log into your My Account, Download PDF version and Print.


2. A2040-913 Exam Simulator
A2040-913 Exam Simulator is best preparation tool for your A2040-913 exam. It provide the same way that you will come across in realA2040-913 exam. It asks you all the questions, in random way, to check if you are fully prepared for the exam. All the explanations and references are provided with exhibits and images.

3. No Captcha
With Killexams.com Preminum access, there is no captcha or verification code. We capture no data relevant to the user.

4. No subscriptions
Our Premium access is a one-time payment, there are no further auto subscriptions involved in the process. You get premium access for 3 months, 6 months and 1 year, whichever suits you. Our system does not extend the validity and access until you choose to extend by your self and pay by yourself.

5. Review Sample A2040-913 exam Questions Before You Buy
Killexams.com lets you see exactly how the A2040-913 questions and answers are provided, prior to any purchase. This allows your the ability to see real examples from the Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 question database and how the explanation section works.

6. Continuous Improvement in the test preparation process
By purchasing premium access, you are will also support and contribute to the improvement test contents. We always welcome the feedback of candidates sit in the test in order for new candidates to prepare according to updated pattern.

How to Get Premium Access:
After you have previewed the sample A2040-913 exam questions for free, choose which certification exam you want to access and and pass. Click Buy Now and Checkout from the CART, Complete the payment process and you will receive an email with your auto generated username and password. All purchased exams will be available instantly after purchase.

Money Back Guarantee:
Killexams.com with the help of eatpierogi.com is dedicated to provide top quality A2040-913 exam preparation materials to help you succeed in passing your A2040-913 exam and earning IBM certification. The Killexams.com site compiles real exam questions from recent tests to bring you the best material to prepare the IBM A2040-913 exam. The test questions database is continuously updated in order to provide the most Authentic, accurate and updated resource. Premium access for the IBM A2040-913 exam offers full access to IBM real questions and answers that are ultimately needed for you to get good marks in the A2040-913 exam. If you are unable to pass the IBM A2040-913 exam, and have purchases the A2040-913 exam, eatpierogi.com will provide you another exam of your choice, absolutely FREE or Full Money Back, whichever you ask. In order to use this offer, simply contact our support team and request the new exam or refund, whichever you would like to claim. You will need to provide the scanned copy of your A2040-913 exam result card.

Read more Details »

Customer Reviews about A2040-913

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2040-913 - Assessment: Developing Websites using IBM Lotus Web Content Management 7.0 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Very easy way to bypass A2040-913 examination with q and a and exam Simulator.

that is a present from Killexams for all the applicants to get contemporary take a look at materials for A2040-913 examination. all the individuals of Killexams are doing a extraordinary activity and ensuring success of candidates in A2040-913 exams. I exceeded the A2040-913 exam just because I used Killexams substances.

Take benefit of A2040-913 exam Q&A and get certified.

I ought to recognize that your answers and factors to the questions are superb. those helped me apprehend the fundamentals and thereby helped me strive the questions which have been now not direct. I should have handed without your question financial institution, however your question bank and remaining day revision set were truly helpful. I had anticipated a rating of 90+, but though scored eighty three.50%. thanks.

Very Tough A2040-913 exam questions asked in the exam.

It was the time when I was scanning for the internet exam simulator, to take my A2040-913 exam. I solved all questions in just 90 minutes. It was great to realize that Killexams Questions & Answers had all vital material that was needed for the exam. The material of Killexams was effective to the point that I passed my exam. When I was told about Killexams Questions & Answers by one of my companions, I was hesitant to utilize it so I chose to download the demos to start with, and check whether I can get proper help for the A2040-913 exam.

I sense very assured with A2040-913 exam bank.

Killexams is straightforward and strong and you may pass the examination if you undergo their question financial institution. No phrases to explicit as i've passed the A2040-913 exam in first try. a few different query banks also are availble inside the market, but I sense Killexams is exceptional amongst them. i am very assured and am going to apply it for my different assessments additionally. thanks lots ..Killexams.

Try this great source of Real Test Questions.

Failure to lie in those that means that it turned into those very moments that we couldnt discover ways to neglect however now we all understand that whether or not or no longer there was some cause to the little aspect that we couldnt no longer see simply yet those stuff that we werent speculated to understand so now you should recognise that I cleared my A2040-913 take a look at and it become higher than some thing and yes I did with Killexams and it wasnt the sort of awful component at all to take a look at on line for a alternate and not sulk at home with my books.

Study experts question bank and dumps to have great success.

I cleared A2040-913 examination with high marks. every time I had registered with Killexams which helped me to score greater marks. Its splendid to have help of Killexams question financial institution for such type of assessments. thanks to all.

forestall traumatic anymore for A2040-913 take a look at.

I retained the identical quantity of as I may want to. A rating of 89% changed into a decent come approximately for my 7-day making plans. My planning of the examination A2040-913 was unhappy, as the issues have been excessively excessive for me to get it. for fast reference I emulated the Killexams dumps aide and it gave first rate backing. the quick-duration solutions had been decently clarified in simple dialect. an awful lot preferred.

Passing A2040-913 exam was my first experience but Great Experience!

You need to ace your on line A2040-913 tests i've a first-class and easy manner of this and that is Killexams and its A2040-913 check examples papers which can be a actual picture of final take a look at of A2040-913 exam tests. My percent in very lastcheck is 95%. Killexams is a product for those who usually want to move on of their life and want to do somethingextra ordinary. A2040-913 trial take a look at has the potential to beautify your confidence level.

Get those A2040-913 real Questions and solutions! Do now not get rippoff

Due to consecutive failures in my A2040-913 exam, I was all devastated and thought of changing my field as I felt that this is not my cup of tea. But then someone told me to give one last try of the A2040-913 exam with Killexams and that I wont be disappointed for sure. I thought about it and gave one last try. The last try with Killexams for the A2040-913 exam went successful as this site didnt put all the efforts to make things work for me. It didnt let me change my field as I cleared the paper.

It is great to have A2040-913 question bank and study guide.

Killexams provided me with valid exam questions and answers. Everything was accurate and real, so I had no trouble passing this exam, even though I didnt spend that much time studying. Even if you have a very basic knowledge of A2040-913 exam and services, you can pull it off with this bundle. I was a little stressed purely because of the huge amount of information, but as I kept going through the questions, things started falling into place, and my confusion disappeared. All in all, I had a great experience with Killexams, and hope that so will you.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating A2040-913 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications. Prepare our Questions and Answers and you will Pass4sure.

70-121 | 000-M73 | C2170-051 | 1T6-303 | HP0-M55 | HP0-J27 | 3000 | 250-407 | CCRN | E20-360 | 190-831 | CCNT | CLO-001 | JN0-691 | LOT-956 | 000-M44 | HP0-661 | ECP-541 | LOT-405 | 3X0-203 | C2170-010 | C2080-474 | ASWB | 000-382 | 190-955 | 310-102 | 648-232 | VCP-410 | C2150-606 | HP0-068 | 9L0-400 | 9A0-351 | HP0-M19 | 1Z0-062 | 000-M646 | 000-376 | ITILF2011 | E20-554 | M2090-626 | HP0-P17 | E20-520 | HP2-E62 | 000-883 | 9L0-047 | E20-495 | C2090-610 | 9A0-062 | C2090-913 | 4A0-100 | HP0-661 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

PEOPLECERT | Cisco | ISACA | Polycom | ISC2 | Network-General | IISFA | Salesforce | CompTIA | Amazon | EMC | mySQL | Aruba | Fujitsu | Quality-Assurance | Cognos | CA-Technologies | DELL | Google | CheckPoint | Teacher-Certification | AIIM | SPSS | Hospitality | Business-Objects | QAI | Foundry | Alfresco | Siemens | ISEB | HDI | Dassault | RACC | SANS | APICS | Trend | See-Beyond | Sair | Pegasystems | DMI | Altiris | SDI | Novell | CIW | SCO | LSAT | CIPS | iSQI | APC | AFP |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

A2040-913 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

A2040-913


  1. Edit the process.img.tag setting in the WCMConsumerPlugin.properties file and setting it to "true" and restart WebSphere Portal

  2. Edit the process.img.tag setting in the WCMConsumerPlugin.properties file and setting it to "enabled" and restart WebSphere Portal


Answer: A


QUESTION: 72

Concerning the federated documents feature, each of the following statements is true, except which one?


  1. Federated documents feature uses the Ajax proxy component to access the remote content management system

  2. The federated documents feature cannot consume arbitrary ATOM feeds.

  3. The federated documents feature uses the document list cache and the document data cache to manage information about the list of

    documents and the document data.

  4. Before you can use the federated documents feature, you must enable single sign-on (SSO) in WebSphere Application Server between the

portal server and the content management system.


Answer: B


QUESTION: 73

A Personalization Element can be added to the following,


  1. Presentation Template and Authoring Template

  2. Presentation Template and Element Design

  3. Authoring Template and Site Areas

  4. Site Areas and Content Items


Answer: B


QUESTION: 74

To enable the federated documents feature to access information from the remote content management server, ecm.example.com on port 10038 over HTTP, you would add the following property in the WP ConfigService configuration service:


A.

wp.proxy.config.urlreplacement.federated_documents_policy.<suffix>=http://ecm.exam ple.com:10 038/


The value of the property key suffix can be any value as long as it is unique within the set of keys mapping to the federated_documents_policy

dynamic policy.

B. wp.proxy.config.urlreplacement.default_policy=http://ecm.example.com:10038/ C.

wp.proxy.config.urlreplacement.default_policy.<suffix>=http://ecm.example.com:10038

/ The value of the property key suffix can be any value as long as it is unique within the set of keys mapping to the default_documents_policy

dynamic policy. D.

wp.proxy.config.urlreplacement.federated_documents_policy=http://ecm.example.com: 10038/


Answer: A


QUESTION: 75

Sean created a project that contains multiple News Content Items. He publishes one of the news content items. When will he see his published item on the live site?


  1. The content item will appear on the live website after syndication is complete.

  2. The content item will appear on the live website when he specifies a publish date.

  3. The content item will appear on the live website when all items in the project are published.

  4. The content item will appear on the live website when he publishes the project.


Answer: C


QUESTION: 76

Tommy has created a new Workflow. In his Workflow, he added a Version action. What will happen to the item when it goes through this workflow?


  1. A version action causes a new version of an item to be created when expired.

  2. A version action causes a new version of an item to be created when published.

  3. A version action causes a new version of an item to be created when saved.

  4. A version action causes a new version of an item to be created when run.


Answer: D


QUESTION: 77

Milan is the administrator for a Workplace Web Content Management server. The Accounting department is building a new intranet site. Milan has decided to place the accounting content in its own library. After creating the library, the developers created


all necessary components (such as, authoring templates, presentation templates, menus, navigators, and so on) and secured all items appropriately. When trying to access the authoring templates in the library, the content creator in the Accounting department cannot see the templates. Assuming that the authoring templates themselves are correctly secured what could be the problem?


  1. Milan needs to give the accounting content creators at least Editor access to the newly created library.

  2. Milan needs to give the accounting content creators at least Contributor access to the newly created library.

  3. Milan needs to give the accounting content creators at least User access to the newly created library.

  4. Milan needs to update the System Defined section of each authoring template and give the content creators Administrator access.


Answer: B


QUESTION: 78

Philip needs to enable his website to have content items published first to the Department Managers group, and then to the general public. Which one of the following options does Philip need to do to accomplish this task?


  1. Specify Department Managers and [ALL USERS] as approvers in a Workflow.

  2. Create a Workflow Action, specify Department Managers, and [ALL USERS] in the Read field

  3. Create two Workflow Stages, one with Read="Department Managers" and the other with Read="[ALL USERS]." Place both stages in a

    Workflow.

  4. Create two Workflow Actions, one with Read="Department Managers" and the other with Read="[ALL USERS]." Place both actions in a Workflow.


Answer: C


QUESTION: 79

Dylan is building a new IT intranet site. Michael is responsible for creating the content for the site and Denise must approve all items prior to publication to the site. Dylan is building a workflow for the content on the IT intranet site. The workflow will have three stages:

  • Approval

  • Published

  • Expired

After content is published, Michael should be able to read the content on the live site. He should also be able to access expired content. For Michael to do his job properly, what are the minimum workflow security settings that Dylan must grant Michael in each


workflow stage?


  1. Approval = Read, Published = Read, Expired = Read

  2. Approval = Approve & Edit, Published = Read, Expired = <no access>

  3. Approval = <no access>, Published = Read, Expired = Read

  4. Approval = Approve & Edit, Published = Read, Expired = Live


Answer: C


QUESTION: 80

Jack is a web content administrator. Diane is a content creator. Jack needs to grant Diane access to the web content management library that allows Diane to create content items. What role should Diane be a member of that gives her the minimum security rights?


  1. User

  2. Contributor

  3. Editor

  4. Manager


Answer: C


QUESTION: 81

Content items are passing through workflow; however, they are not showing on the live Lotus Web Content Management website. What could be a valid cause of this problem?


  1. [all users] has not been included in the Live field in the Workflow Security section of the Publish Workflow Stage

  2. [all users] has not been included in the Read field in the Workflow Security section of the Publish Workflow Stage

  3. [all users] has not been included in the Live field in the Publish action that is in the Publish Workflow Stage

  4. [all users] has not been included in the Read field in the Publish action that is in the Publish Workflow Stage


Answer: B


QUESTION: 82

In developing a new website, Usha has determined that all HR policy content must be approved by the HR and Legal departments. It is not necessary for either department to approve content before the other, but both must approve the item before it is published to the live website. How can Usha accomplish this requirement?


  1. Specify the HR and Legal groups in the Approve field in a workflow, and enable the Joint Approval option in the workflow.

  2. Specify the HR and Legal groups in the Approve field in a Workflow stage, and enable the Joint Approval option in the Workflow stage.

  3. Create two Workflow stages, one for the HR group and one for the Legal group. Specify these Workflow stages in a workflow. Enable the Joint

    Approval option in the workflow.

  4. Create two Workflow stages, one for the HR group and one for the Legal" group.

Enable the Joint Approval option in both of the Workflow stages. Specify these Workflow stages in a workflow.


Answer: B


QUESTION: 83

Pavel, a content creator, creates News content for his company intranet. In advance of a new product release, he needs to immediately create and get approval for multiple content items, but defer their publication on the website to a later date. How can he accomplish this task?


  1. Set the Live Date in the Workflow section of each content item.

  2. Set the Publish Date in the Workflow section of each content item.

  3. Specify a Scheduled Move Action in the Workflow section. The Scheduled Move Action should refer to the Live Date field.

  4. Specify a Scheduled Move Action in the Workflow section. The Scheduled Move Action should refer to the Publish Date field.


Answer: B


QUESTION: 84

A custom action is used to run a custom workflow action based on a Java class you have previously created and added to your system. The Java class must implement which interface?


  1. com.ibm.portal.api.custom.CustomWorkflowAction

  2. com.ibm.workplace.wcm.api.custom.CustomWorkflowAction

  3. com.ibm.portal.api.WorkflowAction

  4. com.ibm.workplace.wcm.api.WorkflowAction


Answer: B


QUESTION: 85

For draft items, each of the characteristics are true, except which one?


  1. Cancelling a draft is essentially the same as deleting a draft because all the changes made to the item are discarded.

  2. For draft items in a project that are ready to be published, the draft remains in a pending state until all items in the project are ready to be published.

  3. Draft items are only displayed in the Authoring portlet and are not rendered within the published website.

  4. Even if a published item has more than one draft, the Manage Drafts button is displayed only on the published version of the item.


Answer: D

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com